Justin Bieber mokasi – joutui pyytämään julkisesti anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Nuori julkkispari vahvisti jo kuukausien ajan ilmiselvänä pidetyn seurustelun viime sunnuntaina.

Sittemmin Justinin faneilta on suorastaan satanut tappouhkauksia Selenalle, joten tilanne on ymmärrettävistä syistä hieman kireä. Justin Bieber ei onnistunut toimimaan rauhallisesti, vaan ärsyyntyi ympärillään tunkeilevista kuvaajista siinä määrin että näytti keskisormea kameroille. Se oli virhe.

Amerikkalaislehdet tarttuivat heti aiheeseen ja nuoren poptähden huonoon käytökseen, vaikka ärtymys olikin ymmärrettävää. Lopulta Justin joutui pyytämään tekoaan julkisesti anteeksi Twitter-blogissaan. Kyseinen kuva aiheutti huhuja, että Selena olisi saanut Justinin fanin nyrkistä, mutta sellaisille väitteille ei ole saatu vahvistusta.