Mafiapomo alipukeutuneena murhaoikeudenkäyntiin – tuomari lainasi kravatin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mafiapomot on esitetty julkisuudessa aina varsin tyylikkäinä herrasmiehinä, ja esimerkiksi Kummisetä-elokuvat antoivat tästä aikanaan mallia. Äskettäin eräs mafiapomo oli joutua tukalaan tilanteeseen ilmestyttyään alipukeutuneena oikeudenkäyntiinsä.

Kyseessä oli Vincent ”Gorgeous” Bascianon murhaoikeudenkäynti, jota istuttiin tälllä viikolla Brooklynin oikeustalolla New Yorkissa. Bascianoa odottaa jopa kuolematuomio, mikäli hänet todetaan syylliseksi. Tyylikäs ammattirikollinen halusi raskaista syytteistään huolimatta näyttää mahdollisimman hyvältä, mutta hän oli pukeutunut väärin. Mieheltä puuttui nimittäin kravatti kaulasta.

Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä Vincent Bascianon neuvokas asianajaja George Goltzer pyysi apua jutun tuomarilta, joka oli yllättäen valmis auttamaan syytettyä näyttämään tyylikkäältä oikeussalissa. Tuomari Nicholas Garaufis lainasi nimittäin murhasyytetylle kravatin ja oikeudenkäynti pääsi jatkumaan tyylikkäissä merkeissä, New York Post uutisoi. Lehden mukaan tuomari oli jo aiemmin määrännyt, että syytetylle on toimitettava vankilaan viisi pukua oikeudenkäyntejä varten.