Hottispoppari Rihanna mainostaa topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna joutui helmikuussa 2009 rajun pahoinpitelyn uhriksi, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown hakkasi hänet autossaan keskellä Hollywoodia. Muutama päivä sitten tuolloin ikuistettuja rajuja kuvia vuoti jälleen julkisuuteen.

Nyt Rihanna nähdään kuitenkin aivan toisenlaisissa merkeissä, kun hänet on kiinnitettu Nivea-kosmetiikkamerkin mainoskampanjaan. Eilen julkistetun kampanjan kuvassa Rihanna nähdään yläosattomissa, mutta kädet intiimipaikkojensa peittona.

Kyseessä on kosmetiikkayhtiön 100 Years Skincare For Life -niminen satavuotiskampanja, ja Rihanna tekee yhtiön kanssa yhteistyötä myös tulevalla Loud-maailmankiertueellaan. Parhaillaan Rihanna on Australiassa, jossa hän esiintyy Last Girl On Earth -kiertueensa viimeisellä osuudella.

Rihanna Nivea

Kuva: Nivea