Romanttinen häämatka meni rajusti reisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häämatka on monille parhaimmillaan unelmien täyttymys, kun papin aamenen jälkeen päästään viimein viettämään yhteistä aikaa lomaparatiisissa. Tunnelmat olivat kuitenkin hieman toiset, kun brittipariskunta pääsi unelmoimalleen häämatkalle.

Alistair ja Kelly More joutuivat nimittäin pettymään raskaasti kohteeseen päästyään, sillä heidän huoneessaan oli romanttisen pehmeän yhteissängyn sijaan kaksi pientä erillistä sänkyä. Tämä siitä huolimatta, että he olivat nimenomaisesti vaatineet häämatkalleen yhtä suurta sänkyä. Lopulta pariskunta joutui viettämään häämatkansa hieman vähemmän romanttisissa merkeissä erillisissä sängyissä. He olisivat mahtuneet nukkumaan vierekkäin samassa sängyssä vain kyljellään, mikä ei tullut kyseeseen.

Pariskunta oli maksanut Kyproksen Aya Napaan suuntautuneen häämatkansa Tasia Maris -hotellista hulppeat 4.000 euroa. Hotelli ei suostunut vaihtamaan huonetta, vaikka pariskunta valitti saaneensa vääränlaisen huoneen. Sängyn pettäminen ei ollut kuitenkaan vielä koko totuus. Thomas Cook -matkanjärjestäjä ilmoitti pariskunnalle kesken loman, että lento-ongelmien takia heidän häämatkansa typistyisi yhdestätoista yöstä vain seitsemään. Tämän jälkeen yhtiö tarjosi – kuin vitsinä – kymmenen prosentin alennusta pariskunnan seuraavasta matkasta.