Poikaystävä petti – tyttöystävä kosti myymällä vaatteet nakukuvilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime kuukausina seurattu tiiviisti projektia, jossa nuori mies on yrittänyt kaupata koko omaisuuttaan kerralla ja muuttaa sen jälkeen Thaimaahan. Projekti ehti jo kariutua, mutta nyt amerikkalainen neitokainen on vuorostaan kaupannut netissä poikaystävänsä omaisuutta.

Floridassa asuva 26-vuotias ”Taylor Morgan” -nimimerkkiä käyttävä nainen sai tietää poikaystävänsä pettäneen häntä, joten neitokainen päätti kostoksi myydä uunituoreen exänsä vaatteet nettihuutokaupassa. Siinä ei ollut vielä koko suunnitelma, sillä petetty tyttöystävä esitteli vaatteita verkossa yllättävän rohkeissa kuvissa.

Niin ikään kostoksi nainen esitteli muiden muassa poikaystävänsä kenkiä yläosattomissa ja paitoja housuttomana sekä Facebookissa että eBay-nettihuutokaupassa. Mitään intiimiä kuvissa ei näkynyt, mutta sivallus meni varmasti perille. Esimerkiksi paidan hinta nousi lähes 90 dollariin ja yhteensä tulot ylittivät tuhat dollaria, New York Post uutisoi eilen. Huutokaupan tultua julki neitokaista on haastateltu muiden muassa Fox, ABC ja CBS -televisiokanavilla.