Uutistenlukijan painajainen iski suorassa lähetyksessä – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television uutisankkureille ja uutistoimittajille tapahtuvista noloista tilanteista muodostuu usein YouTube-hittejä niiden päädyttyä verkkoon kaikkien katseltavaksi. Harvemmin netissä on päästy naureskelemaan radiotoimittajien kustannuksella.

Nyt kuitenkin 3AW-radioaseman uutistoimittaja Kate Wilson on joutunut tukalaan tilanteeseen saatuaan hikan juuri kun hänen oli määrä lukea uutisia suorassa lähetyksessä. Varalla ei ollut toista uutistenlukijaa eikä uutisia voinut jättää lukematta, joten Wilson joutui suoran lähetykseen hikkailemaan. Kuuntele lähetys tästä.

Kyseessä oli aamukolmen uutislähetys, joten kuulijoita ei ollut tuohon aikaan kovinkaan monta. Internetin ansiosta tieto hulvattomasta lähetyksestä on kuitenkin sittemmin levinnyt kulovalkean tavoin ympäri maailmaa ja uutiset ovat saaneet nopeasti satojatuhansia kuuntelukertoja paikallisen uutissivuston kautta. Myöhemmin uutistoimittaja kertoi Twitterissä saaneensa hikan vain minuutti ennen lähetyksen alkamista.