Mitä äiti edellä… Whitney Houstonin teinitytär nuuskasi kokaiinia? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston viime vuonna konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Kiertueellaan hänen väitettiin käyttäneen huumeita hotellin aulabaarissa. Nyt samoissa puuhissa on ollut laulajatähden 18-vuotias tytär Bobbi Kristina.

Bobbi Kristina Brown on nyt tallennettu epäilyttäviin kuviin, joiden epäillään vahvistavan, että omena ei ole pudonnut kauas puusta. National Enquirer -lehden kohukuvissa supertähden jälkikasvun epäillään nimittäin käyttävät kuvissa kokaiinia. Katso kuvat tästä. Lehden mukaan myös Bobbin ystävät ovat vahvistaneet kokaiiniriippuvuuden.

Bobbi Kristina Brown

Kuva: National Enquirer

Houstonin paluukiertueen Euroopan osuus kärsi ongelmista, kun entinen supertähti joutui perumaan useita keikkojaan. Laulaja kiidätettiin esimerkiksi sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Lisäksi hänen nähtiin käyttävän huumeita englantilaisen hotellin aulassa. Monet viihdelehdet ilmaisivat huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.