Kohutun räppärin alastonkuvat vuotivat nettiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Chris Brown tunnetaan nykyisin omaa musiikkiuraansa paremmin Rihannan entisenä poikaystävänä. Varsinaisen läpimurtonsa Brown teki julkisuudessa hakattuaan Rihannan sairaalakuntoon ja saatuaan oikeudessa tuomion pahoinpitelystä.

Nyt Chris on jälleen uutisissa hieman noloissa merkeissä. Verkkoon on nimittäin päätynyt kuvasarja, jossa artisti nähdään täysin alastomana esittelemässä penistään. Kyseessä ovat Chrisin itse kännykkäkamerallaan ottamista ja yksityiseen käyttöön tarkoitetuista kuvista, jotka ovat nyt päätyneet vääriin käsiin ja julkisuuteen. Aiemmin Chrisin epäiltiin vuotaneen Rihannan vastaavat alastonkuvat julkisuuteen.

Uuden levynsä merkeissä Chris Brown on ollut otsikoissa myös musiikillisissa merkeissä, mutta juuri levyn julkaisun kynnyksellä hakatusta Rihannasta ilmestyi verkkoon uusia kuvia. Brown kommentoi tapausta ja hänen mukaansa kuvien julkaiseminen oli selvästi suunnattu haittaamaan hänen uuden albuminsa menestystä.