Conan O’Brien: ”Suomalaiset tulevat sekoamaan tästä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin keskusteluohjelmiin lukeutuva amerikkalainen Conan on koko olemassaolonsa ajan hehkuttanut Suomea monin tavoin. Conan O’Brienin isännöimässä ohjelmassa vietetään parhaillaan Suomi-viikkoa, ja jokaisessa lähetyksessä on nähty Suomeen ja suomalaisuuteen liittyviä tempaus.

Nyt vuorossa oli Angry Birds -pelin liveversioon tutustuminen.

– Tänään tutustumme Suomen suurimpaan lahjaan ihmiskunnalle, Angry Birdsiin. Suomalaiset tulevat sekoamaan tästä, sillä me olemme rakentaneet maailman suurimman Angry Birdsin livepelin, Conan O’Brien hehkutti.

– Halusin tehdä tästä vieläkin hauskemman. Ruotsalaiset ovat suomalaisten arkkivihollisia. Suomalaiset vihaavat ruotsalaisia. Nyt nuo otukset piilottelevat Ikean huonekalujen alla. Nyt hajotamme Ikean huonekaluja.