David Arquette loukkaantui auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta David Arquette ja Courteney Cox erosivat viime syksynä. Scream-elokuvista tunnettu Arquette otti eron niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta vieroitushoitoon, jossa hän sai apua alkoholiongelmaansa sekä eron aiheuttamaan hermoromahdukseen.

Nyt näyttelijä on joutunut auto-onnettomuuteen Beverly Hillsin ja Hollywoodin rajalla Doheny Drivellä. Perjantaina Cadillacillaan liikkellä ollut Arquette ajautui yllättäen nokkakolariin, jonka syyllistä selvitellään edelleen. Molemmat kuljettajat loukkaantuivat rytäkässä lievästi, ja heidät kuljettettiin sairaalahoitoon. Myöhemmin David kirjoitti Twitter-blogiinsa kaiken olevan kunnossa.

David Arquette avioitui Frendit-tähti Courteney Coxin kanssa vuonna 1999. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Parin avioliitto oli pitkään vaikeuksissa, mutta Arquetten uskottomuus koitui lopulta liiton tuhoksi. Mies petti Coxia mallitarjoilija Jasmine Waltzin kanssa. Arquette julkaisi jopa Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki ”Hyviä aikoja”.