Eva Mendes on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katastrofikytät-elokuvassa taannoin nähty Eva Mendes on tullut aikaisemmin tutuksi muiden muassa mallinurastaan Calvin Kleinilla. Pari viikkoa sitten eräs Mendesin rohkea kuvasarja päätyi yllättäen hukkateille.

Valokuvaaja Lyndon Chubbuckin ikuistamat otokset katosivat, kun niiden oli määrä päätyä esille valokuvanäyttelyyn Los Angelesissa. Kuvasarjan pari otosta on sittemmin päätynyt verkkoon, mutta alkuperäiset kuvat ovat kateissa. Mendes on toki poseerannut vähissä vaatteissa ja alastomana ennenkin. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan neitokaisen näyttävimpiä otoksia.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.