Idols-Fatima Koroma: ”Minussa on ehkä sitä jotain”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevasta Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja semifinaaliin saakka tiensä tähän mennessä laulanut Fatima Koroma voi olla seuraava Idols-voittaja. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Idolsin tähdet ja tiedusteli heidän kuulumisiaan semifinaalin alla.

Fatima Koroma kertoi haastattelussa myös mitä semifinaalipaikka hänelle merkitsee ja mitkä ovat kisassa hänen vahvuutensa.

– Minulle se merkitsee ehkä sitä, että minussa on ehkä sitä jotain. Kaippa se on kun aluksi sanottiin, että mulla on uniikki ääni, niin kai se on se uniikki ääni, Fatima Koroma kertoi.

Hän paljasti, että parantamisen varaa on ehkä esiintymisessä ja sanojen muistamisessa. Yöuniaan hän ei kuitenkaan halunnut menettää, sillä kunnon yöunet ovat harjoittelua tärkeämmät. Asuminen Idols-semifinalistien kimppakämpässä on sujunut hyvin, vaikka se oli tietenkin Fatimalle kokonaan uusi tilanne.