Katie Holmes hehkeissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.

Nyt Katie Holmes on kokeillut näyttelijäntöidensä lisäksi myös mallintöitä. Kamiseta-vaatemerkin keulakuvaksi ryhtynyt Holmes nähdään kyseisen vaatemerkin katalogikuvissa. 32-vuotias näyttelijätär näyttää vähintäänkin hehkeältä vaatemerkin vaatteita esitellessään. Kyseiselle halpisvaatemerkille on aikaisemmin kasvonsa antaneet myös näyttelijättäret Natalie Portman, Kate Hudson sekä Alicia Silverstone.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on yhteinen pian viisi vuotta täyttävä Suri-tytär.