Kourtney Kardashian avautui rintaruokinnastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Taannoin Kourtney kertoi kuitenkin elämästään Twitter-blogissaan ehkä turhankin yksityiskohtaisesti. Hän paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa ja kertoi puristelleensa niitä tilanteen helpottamiseksi. Nyt Kourtney on vuorostaan kertonut, että rintaruokinnan lopettaminen viime viikolla oli hänelle kova paikka.

– Se oli traumaattista! Jokainen kuitenkin tietää, että kun on sen aika niin on sen aika. Lopetin sen pikkuhiljaa ja sitten ajattelin että jos minä olen tyytyväinen niin hänkin on tyytyväinen. Hän lopetti rintaruokinnan pyytämisen. Se oli surullista, mutta luonnollista, Kourtney Kardashian kertoi E! Onlinelle.

Kim-siskon mukaan Kourtney on neuroottinen monien asioiden suhteen. Kim haukkui myös siskonsa ruokamakua ja kertoo hänen syövän kaikkea outoa, mitä muut eivät halua syödä. Kourtney ei kiellä näitä asioita ja toteaa Kimin olevan oikeassa.

– Minulla on mielenterveysongelmia. Minulla on pakkomielteitä ja ärsyttäviä tapoja. En pääse näistä eroon. Kim kertoi kaiken rehellisesti, ja hän jätti myös jotain kertomatta. Minä en pysty olemaan lainkaan erossa lapsestani Masonista. Tämä kaikki on rankkaa läheisilleni, ja miesystäväni Scott joutuu elämään tällaisen sekopään kanssa, Kourtney Kardashian sanoi E! Online –julkaisulle.