Lindsay Lohan vankilaan – aikoo tunnustaa tekonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on istunut parin vuoden sisällä jo pariin otteeseen vankilassa ja kerran oikeuden määräämässä pakkohoidossa. Nyt vuorossa on jo uusi vankilatuomio, joka on tulossa koruvarkaudesta.

Lindsay Lohan pääsi vieroitushoidosta 3. tammikuuta, ja pian sen jälkeen hän varasti koruliikkeestä tuhansien eurojen arvoisen kaulakorun. Lohan jäi kiinni teosta ja palautti korun liikkeeseen. Vahinko oli kuitenkin jo ehtinyt tapahtua, koska hän oli tekohetkellä ehdonalaisessa vankeudessa. Tästä syystä vankilaan joutuminen oli alusta saakka todennäköistä.

Nyt TMZ uutisoi, että Lindsay Lohan tullaan todennäköisesti tuomitsemaan ehdottomaan vankeuteen ensi viikolla. Syyttäjä vaatii puolen vuoden tuomiota, mutta tuomari Keith Schwartzin uskotaan puolittavan sen mikäli Lohan tunnustaa teon. Julkaisun mukaan Lohanin asianajaja neuvottelee parhaillaan sopimusta tunnustamisesta. Kolmen kuukauden vankilatuomiosta Lindsay istuisi kaltereiden takana noin 18 päivää vankiloiden ahtauden takia.