Samara Weaving sekoittaa miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti noteerattujen julkkiskaunottarien joukkoon nousee harvakseltaan uusia tulokkaita. Vuosittain vain muutama uusi neitokainen onnistuu lunastamaan paikkansa seurattujen tähtien joukossa. Tuorein heistä on Samara Weaving.

Australialainen teinitähti Samara Weaving on saippuasarjojen näyttelijä, joka on nyt ikuistettu nauttimassa hyvin ansaitusta vapaapäivästä aurinkoisella uimarannalla. Nuori tähti oli pukeutunut violetteihin bikineihin.

19-vuotias australialainen Samara Weaving tunnetaan maailmalla parhaiten huippusuositun Home And Away -saippuasarjan tähtenä Indigo Walkerin roolistaan. Hän on tähdittänyt myös Out Of The Blue -televisiosarjaa, jossa hän esitti Kirsten Mulroneyn roolia. Adelaisessa syntynyt kaunotar varttui Singaporessa ja Indonesiassa.