Näin Olli Lindholmin tylyttämä Idols-laulaja vastaa kritiikkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-ohjelman koelauluissa nähtiin taannoin merkillinen jakso, jossa iskelmälaulaja Olli Lindholm oli mukana vierailevana tuomarina. Hän otti rajusti kantaa monien kilpailijoiden pukeutumiseen ja olemukseen, mikä aiheutti runsaasti keskustelua. Yksi kritiikkiä saaneista oli Ville Laaksonen.

Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi on haastatellut monipuolisen musiikkiuran tehnyttä Villeä, ja samalla hän kertoi haastattelussa kommenttinsa Lindholmin esittämään kritiikkiin.

– Nähdäkseni Olli Lindholmin kommentit peilaavat joidenkin suomalaisten verrattain kapeaa mieskuvaa tai ainakin suomalaisen mieslaulajan aika ahdasta muottia, johon en itse varmastikaan sovi. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Kukin myös tekee ratkaisunsa, mitä sanoo televisio-ohjelmassa, ja kantaa vastuun siitä, Ville Laaksonen kertoi Chaos Tube -blogille.

Ville Laaksonen on musiikkiurallaan säveltänyt muiden muassa Suomen Euroviisuissa kolmanneksi sijoittuneen Riikan Toarie-kappaleen ja toiminut musikaalinäyttelijänä Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Miss Saigon ja Hartwall-areenalla esitetyssä Calypsossa.