Idols-Laura Itkonen seksikkäässä alusvaatekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailu on parhaillaan täydessä käynnissä, kun tänä iltana televisiossa nähdään kauden ensimmäinen semifinaali suorana lähetyksenä. Kisassa on mukana myös Laura Itkonen, joka nähdään nyt yllättävän paljastavassa kuvassa.

20-vuotias jyväskyläläinen Idols-Laura on mukana rahtareiden tyttökalenterissa, jossa tumma kaunotar poseeraa seksikkäässä alusvaatekuvassa pesemässä rekkaa painepesurilla. Asiasta uutisoineen Keskisuomalainen-lehden mukaan kalenteri on jo loppuunmyyty eikä uusia painoksia ole suunnitteilla. Katso kuva tästä.

– Itkosesta sain vinkin yhdeltä tutulta. Hänen kuvansa otettiin syyskuussa Jyväskylässä. Itkosen kuva on otettu syyskuusa 2010 Jyväskylässä, kalenterin puuhamies kertoi Keskisuomalainen-lehdelle.