Karmaiseva virhe: Pissahätä vei Amazing Racen finaalipaikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parhaillaan esitettävällä Amazing Race -tuotantokaudella selvisi eilen nähdyssä jaksossa mitkä kolme joukkuetta selvisivät kilpailun finaaliin. Samalla kisassa nähtiin myös koko kilpailun historian noloin virhe, kun pissahätä ja vessatauko veivät yhdeltä joukkueelta finaalipaikan.

Kyseessä olivat siskoksen Jennifer ja Kisha Hoffman, joista nuorempi Jennifer joi edellisen tehtävän aikana runsaasti vettä. Hän halusi siksi tarpeilleen, ja jostain täysin käsittämättömästä syystä sisarukset päättivät pysähtyä vessaan vain muutama sata metriä ennen kyseisen etapin maalia. Vessareissu maksoi lopulta finaalipaikan, kun toinen joukkue ehti vain hieman aiemmin maaliin ja sisarukset passitettiin kotimatkalle.

– Oikeastaan emme hävinneet ainoastaan vessareissun takia. Olen saanut paljon sähköposteja ja muita viestejä, joissa ihmiset ovat kertoneet, että he olisivat pissanneet housuihinsa. Ei tuollaista kuitenkaan tiedä ennen kuin on sellaisessa tilanteessa. En kadu pysähtymistä. Minun piti päästä vessaan, Jennifer Hoffman kertoi People-lehdelle.

– Siinä oli muitakin vaikuttavia asioita kuin vain vessahätä. Cheerleadereilla oli nopeampi taksikuski ja se jätti heidät lähemmäksi maalia. Heillä ei ollut myöskään oksennusrefleksiä, koska Cara sai syötyä hyönteiset ja muut niin nopeasti, Kisha Hoffman lisäsi.