Seksiskandaali koulussa – naisopettaja vietteli oppilaansa sänkyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista tulee tasaisin väliajoin uutisia koulujen naispuolisista opettajista, joilla on ollut seksisuhde teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Kyseessä on vakava asia, josta on tosin tehty pilaa muiden muassa South Park -animaatiosarjassa.

Parin kuukauden sisällä on paljastunut jo useita tapauksia, joissa naisopettaja on vietellyt teini-ikäisiä koulupoikia. Tuoreimmassa julkisuuteen tulleessa tapauksessa Neuqua Valley High Schoolin 58-vuotias sijaisopettaja Deborah Cox on nyt pidätetty jäätyään kiinni suhteesta koulupoikaan, jonka kouluavustajana hän toimi useita vuosia.

Poliisin mukaan viime vuoden tammikuussa alkanut suhde kesti toukokuuhun saakka. Torstaina pidätetylle naiselle määrättiin 50.000 dollarin takuusumma ja oikeudenkäynnin on määrä alkaa 4. huhtikuuta. Asiasta kertoi My Fox Chicago.