Blockfest avaa palkituilla artisteilla: Asa, Paleface ja Jukka Poika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest julkaisee nyt ensimmäiset artistikiinnityksensä. 19. – 20. elokuuta 2011 Tampeereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävän festivaalin avauspäivää tahdittavat palkitut esiintyjät.

Rap-artisti Asa tuo tällä kerralla mukanaan yhdeksänmiehisen Jätkäjätkät-joukkonsa. Asa itse on Emma-, Femma- ja Teosto-palkittu esiintyjä, jonka uusi sooloalbumi Jou Jou nousi heti ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Perjantaina estradille nousee myös Paleface, uunituore Emma-palkittu vuoden miessolisti, jonka albumi Helsinki – Shangri-La myi kultaa vain kuukaudessa ja toi pitkän linjan artistille Etno-Emman.

Kolmannen nyt julkistettavan kiinnityksen Jukka Pojan reggaerytminen sooloalbumi Kylmästä lämpimään kohosi myös albumilistan kakkoseksi ja mies sai peräti kolme Emma-ehdokkuutta.

Historiansa neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään entistäkin suurempana. Suunnitteilla on sijoittaa Pakkahuoneen kupeeseen Tullintorille suurteltta, jolloin erilaiset palvelut on helpompi järjestää tuhansille vieraille. Blockfestin ulkomaisina tähtinä on vuosien varrella nähty amerikkalaisia erikoisvieraita kuten Clipse, Capone N’Noreaga ja Freeway & Jake One, Ruotsista festivaaleilla ovat vierailleet muiden muassa Looptroop Rockers ja Adam Tensta.