Johanna Tukiainen: ”Lähettäkää herjaviestit Arton Facebook-sivulle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen avioitui äskettäin värikkäissä merkeissä miehensä Arto Länsmanin kanssa. Häiden tapahtumia on saatu ihmetellä oikein televisiosta, kun TV Viisi on esittänyt koosteen jo useammankin kerran.

Nyt Johanna Tukiainen kertoo blogissaan, että hääohjelman ensimmäisellä esityskerralla katsojia olisi ollut peräti 300.000 kappaletta. Samalla Tukiainen harmittelee, että hänen Facebook-sivunsa on nyt ”kaadettu” jo kahdeksannen kerran. Jatkossa hän pyytää rakentamaan sivut siten, että ne eivät enää kaadu.

Kohujulkkis on kyllästynyt myös saamaansa negatiiviseen palautteeseen, ja hän pyytää jatkossa lähettämään rajuimmat viestit tuoreen aviomiehensä Facebook-sivulle.

– Mun herjaviestit voitte mieluummin lähettää Arto Länsmanin fb sivuille, hän blokkaa herjaavat ihmiset kuitenkin heti pois, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.