Tuomo Prättälä kommentoi Fatiman Idols-esitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan tuotantokauden Idols-kilpailussa on edetty jo pitkälle semifinaalivaiheeseen, kun jo kolme kilpailijaa on pudonnut pois äänestysten myötä. Sitä ennen tosin useampikin kilpailija keskeytti kilpailun omasta tahdostaan. Yksi eilen jatkoon päässeistä naisista on Fatima Koroma.

Sunnuntain semifinaalilähetyksessä Fatima Koroma esitti näkemyksensä Tuomo Prättälän kappaleesta My Own Private Sunday. Staran Chaos Tube -tiimi otti esityksen jälkeen yhteyttä Prättälään ja tiedusteli häneltä tunnelmia kappaleensa Idols-esityksestä.

– Lähetä Fatimalle kiitokset! Olen otettu biisivalinnasta ja tyytyväinen, koska Fatima lauloi sen kauniisti ja ajatuksella. Hieno soundi, sopi mahtavasti tohon biisiin. Kannattaa jatkaa rohkeasti sen musan kanssa mistä diggaa, onnea matkaan, Tuomo Prättälä kommentoi Chaos Tube –haastattelussa.

Samoilla linjoilla Prättälän kanssa oli myös kilpailun tuomaristo.

– Toi on aivan mieletön biisi ja todella hyvä valinta sulta. Mä epäilen, että jos herra Prättälä seuraa tätä lähetystä, niin hän kyllä kuuntelee ylpeänä sitä tällä hetkellä, koska se oli hieno esitys, tuomari Sami Pitkämö totesi kommenteissaan.