Vaasa Rockfestival julkisti esiintyjiään – historiallinen keikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasa Rockfestival on julkistanut ensi kesänä 15. – 16. heinäkuuta juhlittavan tapahtumansa esiintyjiä. Vaskiluodon festivaaliareenalla nähdään viikonlopun aikana myös eräs historiallinen esiintyminen, sillä lauteille nousee perjantai-iltana viimeistä kertaa menestyksekäs ruotsalaisyhtye The Ark.

The Ark ei joudu yksistään vastaamaan vaasalaisesta viihdeviikonlopusta. Vaasa Rockfestivalilla lavalle nousevat myös muiden muassa Suomessa konserttisalit loppuun toistuvasti myyvä Bo Kaspers Orkester, raskaamman rockin kesän ykkösnyrkki Mustach sekä Keep On Walking -hitillä hurjaan nousuun lentänyt Salem al Fakir.

Kotimaisista mukana ovat Emma-patsaita kahminut Suomen suosituin nainen Jenni Vartiainen, vuoden yhtyeeksi valittu Stam1na, loistavan Helsinki-Shangri-La -albumin työstänyt Paleface, Pohjanmaan poporkesteri Klamydia, maailman tunnetuin rääväsuu tamperelainen Petri Nygård, humppaa, humpaa Eläkeläiset, Pink Noisea festareille tuova Fork sekä Vaasan ja Suomen tuleva suuri nimi Daisy Jack.