Duudson-Jukka Twitter-kuvatekstissään: ”Kikkeli…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, ovat tehneet itseään tutuksi ympäri maailmaa, ja siinä samalla päässeet tutustumaan myös viihdemaailman suurimpiin lukeutuviin tähtiin. Taannoin ryhmän jäsenistä ainakin Jukka Hilden juhlikin Hollywoodin suihkuseurapiireissä Paris Hiltonin synttäreillä.

Aktiivisesti Twitter-blogiaan päivittelevä Jukka Hilden on nyt julkaissut faniensa iloksi kuvan itsestään ja Jarpista lentokoneessa. Kuvassa ei toki mitään intiimiä näytetä, mutta kansainväliset fanit ovat voineet hieman ihmetellä kuvatekstiä: ”Kikkeli… Look at out professional camera gear @JarppiDudeson is holding :))”. Kikkeli ei tosin ilmennyt ensimmäistä kertaa pohjalaisten hurjapäiden viesteissä, sillä ryhmä on käyttänyt sitä aiemminkin varsin aktiivisesti.

Duudsonien ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Duudson Jukka Hilden