Poets of the Fall -yhtyeeltä hittikokoelma – mukana myös uutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisyhtye Poets of the Fall julkaisee kokoelmalevyn. Alchemy Vol. 1 -niminen kokoelma sisältää yhtyeen lukuisat hitit vuosilta 2003 – 2011. Mukana ovat muiden muassa Late Goodbye, Lift, Illusion & Dream, Carnival of Rust ja Dreaming Wide Awake.

Kokoelmalta löytyy lisäksi kaikki yhtyeen videot ja kaksi uutta kappaletta Can You Hear Me ja No End, No Beginning. Radiosingle Can You Hear Me on mukana myös pelitalo Remedyn klassikkopeli Death Rallyn uudelleenjulkaisussa. Lisäksi yhtye jatkaa menestystä pelimusiikin maailmassa säveltämällä soundtrackin Recoil Gamesin tulevaan Rochard-peliin.

Poets of the Fall juhlii Alchemy Vol. 1 –kokoelma-albumin julkaisua kevään ainoalla Suomen keikallaan Tavastia-klubilla perjantaina 18. maaliskuuta. Keikka on loppuunmyyty. Suosittu kokoonpano on julkaissut tähän mennessä neljä listaykköseksi noussutta studioalbumia, joista jokainen on ylittänyt jalometallirajan.