Elonkerjuun kitaristi: ”Ei kauhian suoraselkäistä toimintaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin jo vuosien ajan lukeutunut Lauri Tähkä & Elonkerjuu ilmoitti muutama päivä sitten bändin hajoamisesta, ja siitä saakka mediassa on spekuloitu näyttävästi yllätysratkaisun syitä. Nyt bändin kitaristi Simo Ralli on kommentoinut tilannetta.

Ralli kertoo Ilkka-lehteen kirjoittamassaan kolumnissa, että bändin tauolle menon syynä oli liian hektinen keikkailu ja levynteko. Yhdessä sovittu tauko päättyi kuitenkin lopulta yhtyeen keulahahmon yllättävään ilmoittamiseen bändin hajoamisesta.

– Oli oikeasti shokki saada Rytmikorjaamon-keikan jälkeen ensimmäisenä yhteydenottona tuo viesti. Tuota ei piretä täälläpäin kauhian suoraselkäisenä toimintana, Simo Ralli kirjoittaa.

Ralli jättää vielä takaportin auki yhtyeen paluulle.

– Kaikkea hyvää soolouralle, roudan ajama porsaskin otetaan vastahan jos maailma oikeen murjoo. Pitää muistaa, että ku ovi menöö kiinni, aukee ikkuna!