Tiger Woodsin tyttöystävällä on suomalaiset sukujuuret!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka golf-tähti Tiger Woods on lehtitietojen mukaan löytänyt elämäänsä uuden rakkauden viimevuotisen avioeronsa jälkeen. Nyt on selvinnyt, että uudella tyttöystävällä on suomalaiset sukujuuret.

Uusi kulta on 22-vuotias opiskelija Alyse Lahti Johnson. Hänen isänsä Jeff Lahti tuli aikoinaan tunnetuksi urheilutähtenä, sillä hän pelasi menestyksekkäästi St. Louis Cardinalsin riveissä baseballia 70 – 80-lukujen vaihteessa. Sukunimi Lahti viittaa suomalaisiin juuriin, ja Wikipediassa Jeff Lahti onkin mukana suomalaisjuuristen amerikkalaistähtien listalla.

Kaunottaren isäpuoli Alistair Johnston on Woodsia edustavan manageritoimiston johtaja. Tiger Woods ja Alyse Lahti Johnson ovat seurustelleet TerezOwens.com -verkkojulkaisun mukaan jo kuukausien ajan. Johnson opiskelee parhaillaan Northwoodin yliopistossa. Floridassa.