BB-Niko poistui verkosta: ”Se oli julkinen murha ilman ruumista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen on viettänyt viime kuukausina tietoisesti hiljaiseloa julkisuudesta, ja nyt hän on päättänyt vetäytyä verkosta ainakin toistaiseksi. Saarinen kirjoitti parin vuoden ajan huippusuosittua blogia, mutta nyt tuo aikakausi miehen elämässä on ohi.

Jatkossa Niko aikoo keskittyä nettimaailman sijaan omaan elämäänsä. Toistaiseksi viimeisessä blogikirjoituksessaan Niko toteaa, että hänen olisi pitänyt alunperinkin ymmärtää olla jakamatta elämäänsä verkossa niin avoimesti.

– Elokuussa 2008 minä olin kaikkea muuta kuin noiden tekstien takana oleva poika, joka menetti identtiteettinsä ja eli elämää teille, kasvottomille ihmisille, janoten teidän huomiota ja hyväksyntää, Niko Saarinen kirjoittaa toistaiseksi viimeisessä blogissaan.

– Vaikka tässä kohtaan minun olisi pitänyt puhaltaa peli poikki, mutta olin jo niin syvällä kaikessa että en enää pystynyt. Ja se kaikki mikä olisi sairasta, tuntui minusta hyvinkin terveeltä. Teidän mielestänne tämä oli viihdettä, mutta minusta tämä oli yhden ihmisen julkinen murha, ilman ruumista, koska ei siinä ruumiissa ollut enää aikoihin ollut sydäntä, Niko toteaa.