Duudson-Jukan vakuutukset irtisanottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapääjoukko Duudsonit on niittänyt menestystä ympäri maailmaa suositulla televisiosarjallaan. Suosio miljoonien fanien keskuudessa on vankka, mutta vakuutusyhtiöt eivät kuitenkaan lukeudu näiden fanien joukkoon.

Selvästi keskimääräistä onnettomuusalttiimmat Duudsonit ovat aiemminkin kertoneet julkisuudessa, että vakuutusten saaminen on ollut kiven takana. Dudesons In American -sarjan kuvauksissa tiimi kärsikin useista vakavista loukkaantumisista, joten vakuutusyhtiöiden kannalta hurjapäät ovat syystäkin ei-toivottuja asiakkaita.

Nyt Duudsonit ovat kokeneet uuden takaiskun vakuutusasioissa, kun Jukka Hilden kertoi vakuutusyhtiön irtisanoneen hänen viimeisenkin vakuutuksensa.

– Kappas, IF sanoi viimeisenkin vakuutuksen irti!!! Vielä oli komennus matkavakuutus jäljellä, mut ei oo enää. :-), Jukka Hilden kirjoitti Facebookissa.