Corvette ajoi ulos tieltä 370 km/h vauhdissa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Vuonna 2006 Top Gear -juontaja Richard Hammond taisteli hengestään ajettuaan tiettävästi maailmanhistorian rajuimman auto-onnettomuuden 507 kilometrin tuntivauhdista. Nyt myös eräs Corvette on joutunut onnettomuuteen rajussa nopeudessa.

Kyseessä oli huippuunsa viritetty 1.428 hevosvoimainen Chevrolet Corvette Z06, joka yritti tehdä nopeusennätystä Texasissa sijaitsevalla kilparadalla. Kuljettaja menetti kuitenkin auton hallinnan, kun nopeutta oli huimat 370 kilometriä tunnissa.

Ennätys jäi rikkomatta, kun auto lähti käsistä ja murskautui lopulta radan sivuun. Kaikkien yllätykseksi kuljettaja ei loukkaantunut vakavasti, vaan hän pääsi kävelemään omin jaloin ambulanssiin. Tapaus tallentui myös videolle.