Uutisankkuri oli tikahtua nauruunsa suorassa lähetyksessä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Torstaiaamun ratoksi nyt on aika kurkistaa hieman videoarkistojen kätköihin, josta löytyy tällä kertaa viime vuonna julkaistu hulvaton video uusiseelantilaisesta aamuohjelmasta. Siinä nähdään kuinka uutisankkuri Paul Henry on tikahtua nauruunsa huomatessaan intialaisen ministerin hauskan nimen.

Kyseessä oli Delhin alueesta vastaava ministeri Sheila Dikshit. Sattumalta kyseinen sukunimi sarkoittaa lähes suoraan käännettynä ”kikkelikakkaa”, joten mies menetti nimen kuultuaan täysin kontrollinsa. Koko lähetys meni hetkeksi sekaisin hänen ihmetellessä nimeä ja yrittäessään pidätellä nauruaan.

Henry ei edes yrittänyt peitellä tyrmistystään ja hän jäikin jankkaamaan nimeä pitkäksi aikaa. Lopulta hän murjaisee vielä pari hauskaa vitsiä aiheesta. Paul Henry on sittemmin eronnut tehtävästään.