Lindsay Lohan retkahti taas?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Parhaillaan ehdonalaisessa olevan Lindsay Lohanin elämä on mennyt jo pitkään alamäkeä. Vuoden sisällä jo pari kertaa vankilassa ja kerran oikeuden määräämässä pakkohoidossa ollutta tähteä odottaa jälleen uusi tuomio, joka tällä kertaa on tulossa koruvarkaudesta.

Ehdonalaista tuomiota edellisistä rikkeistään vielä kärsivä Lohan on pitkään koittanut pysyä erossa päihteistä ja tähti onkin useaan otteeseen vannonut pysyvänsä selvällä tiellä. Nyt Lohan on kuitenkin tainnut jälleen retkahtaa päihteiden vietäväksi.

Lohanin äskettäisestä baari-illasta on levinnyt julkisuuteen kuvia, joissa hän kompuroi maassa hysteerisen oloisena. Pieneen mustaan mekkoon ja leopardikuvioiseen takkiin pukeutunut Lohan vietti ystäviensä kanssa iltaa kiertämällä baareja New Yorkissa. Illan mittaan Lohanilla oli kuitenkin vaikeuksia pysyä pystyssä, sillä tähti päätyi kieriskelemään maassa paljastaen samalla alushousunsa. Lohanin mahdollinen alkoholinkäyttö rikkoisi pahasti tähden ehdonalaisen sääntöjä, sillä kaikenlainen päihteiden käyttö on Lohanilta täysin kielletty.