Petri Nygård lyömässä läpi Yhdysvalloissa – jättikiertue tulossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on niittänyt valtavaa menestystä Suomessa, mutta nyt hän on tekemässä myös kansainvälistä läpimurtoa. Nygårdin Selvä päivä -musiikkivideo nousi taannoin YouTube-videopalvelun suosituimpien videoiden joukkoon, ja samalla myös amerikkalaiset levymogulit huomasivat suomalaisen tähden.

Staran saamien tietojen mukaan hiphop-tähti ja levymoguli Jay-Z lähestyi suomalaistähteä helmikuun lopulla, ja nyt osapuolet ovat päässeet sopimukseen Nygårdin tuoreimman albumin julkaisemisesta Yhdysvalloissa. Stara tavoitti Petrin tänään 1. huhtikuuta puhelimitse, ja hän vahvisti että parhaillaan työn alla on ensimmäinen Yhdysvaltojen kiertue. Nygårdin lämmittelijäksi kiertueelle on alustavasti kiinnitetty supertähti Britney Spears.

– Unelma on nyt toteutumassa. Hienoa että Jay-Z huomasi mut ja saatiin levydiili. Jos kiertue tosiaan toteutuu niin se on aivan mahtavaa. Tää on mun unelmaa, kaikki tai ei mitään. Ehkä mä muutan Monacoon ihan pian, Petri Nygård kommentoi Staralle.

Isänsä holhouksessa edelleen oleva Britney Spears on lehtitietojen mukaan innoissaan tulevasta kiertueesta, sillä hän lukeutuu Nygårdin faneihin. Supertähti kuvattiin aiemmin tällä viikolla Las Vegasin keikkansa jatkoilla Nygårdin Pi**umagneetti-huppari yllään.