Sisarusbändin isä 10 vuodeksi vankilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on talven aikana kohistu traagisesta tapauksesta, jonka keskiössä on The 5 Browns -niminen yhtye. Salt Lake Citystä kotoisin oleva lupaava pianobändi muodostuu viidestä sisaruksesta, joista kolme on tyttöjä ja kaksi poikia.

Lasten isä Keith sai taannoin syytteen kolmen tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Torstaina hänelle luettiin tuomio oikeudessa. 55-vuotias isä tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankilaan lastensa hyväksikäytöstä, Salt Lake Tribune uutisoi. Hän selvisi tavanomaista lyhyemmällä tuomiolla, koska pääsi syyttäjän kanssa sopimukseen. Helmikuussa isä tunnusti syyllisyytensä tekoihin.

Vain muutama päivä syytteiden lukemisen jälkeen Keith Brown ajoi perheen äiti kyydissään jyrkänteeltä. Porcshe-merkkinen auto syöksyi rotkoon noin sadan metrin matkan ja murskautui täysin. Kuin ihmeen kaupalla kyydissä olleet selviytyivät kuitenkin hengissä autonromusta. Isä toimi aiemmin yhtyeen managerina, mutta työsuhde katkaistiin vuonna 2008.