Tsunamikoiran ihmepelastuminen avomereltä ihmetyttää

Ohhoh! · Stara.fi

Japanin katastrofin jälkimainingeissa maailmalla uutisoitiin myös muutamista ihmepelastumisista, joiden uskottiin kuitenkin olevan jo ohi. Nyt, kolmen viikon jälkeen, tsunamin jäljiltä on löytynyt vielä yksi pelastunut.

Avomereltä on nimittäin löydetty elossa koira, joka oli ajelehtinut tsunamin mukaansa tempaaman talossa kolmen viikon ajan. Koiran selviytyminen ilman ruokaa kolmen viikon ajan on harvinaista. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan koiran huomasi perjantaina Japanin rannikkovartioston partioalus.

Japanin television esittämässä videossa nähtiin kuinka koira liikehti levottomasti talon katolla ja katosi välillä merellä ajelehtivan talon sisätiloihin katossa olevasta reiästä. Pelastajat toivoivat löytävänsä talosta myös selviytyneitä ihmisiä, mutta tarkemmissa tutkimuksissa talosta löydettiin vain koira.