Aviomies myi seksiä omalle vaimolleen – avioero

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinalainen nainen on hakenut avioeroa taiwanilaisesta aviomiehestään kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi eroon nainen ilmoittaa virallisissa papereissa muiden muassa seksin vähyyden.

40-vuotias Han-niminen kiinalaisnainen kertoo harrastaneensa miehensä kanssa seksiä ainoastaan kolme kertaa kymmenen vuoden avioliiton aikana. Kaiken lisäksi mies oli vaimon mukaan vaatinut häneltä korvaukseksi rahaa, kun aviopari harrasti kolmannen kerran seksiä.

Vaimo kertoi suostuneensa maksamaan aviomiehelleen seksistä, koska hän halusi poikalapsen. Parilla oli ennestää kymmenvuotias tytär. Mies ei myöskään antanut lainkaan rahaa vaimolleen. China Daily -lehden mukaan mies oli oikeuden käsittelyssä perjantaina anonut vaimoltaan armoa polvillaan.

Uusimmat