Fergien paljastava asu oli tehty legoista

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja Fergie paljasti taannoin olleensa pahoin riippuvainen päihteistä. The Black Eyed Peas -yhtyeen naissolisti tunnusti käyttäneensä muiden muassa amfetamiinia, mutta hakeneensa sittemmin päihderiippuvuuteensa apua.

Tiukalle kuntokuurille itsensa laittanut Fergie esitteli viikonloppuna jälleen hoikentunutta vartaloaan. Yhtyeensä kanssa lauantaina Los Angelesissa pidetyssä Kids’ Choice Awards -gaalassa esintyneen laulajan päällä nähtiin erikoinen legoista tehty mekko. Hauska lego-asu oli tosin ehkä aavistuksen liian seksikäs lapsille suunnattuun gaalaan.

36-vuotias Fergie eli Stacy Ann Ferguson on naimisissa Las Vegas -sarjastakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2009 viiden vuoden seurustelun jälkeen.