Idols-Lotta putoamisestaan: ”Uhrauduin että muut saavat jatkaa”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailussa on parhaillaan käynnissä finaalilähetykset, ja eilen televisiossa nähtiin niistä ensimmäinen. Samalla finalistikuusikosta ensimmäinen joutui pakkaamaan tavaransa ja lähtemään kotiin.

Ensimmäisestä finaalista putosi Lotta Sandholm. Staran Chaos Tube tiedusteli neitokaisen tunnelmia heti putoamisen jälkeen.

– Tänään laitetaan sauna  ja poreallas päälle. Mä aion tavata Fatiman huomenna ja kelailla, että millainen vuoristorata on tulossa tunteiden kanssa. Mä oon tosi iloisin mielin ja mä tykkään siitä, että en tiedä mitä tapahtuu ensi viikolla. Mulla on ollut ihan hirveän hauskaa, Lotta Sandholm kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Haastattelussa Lotta kertoi myös mikä oli hänen paras Idols-muistonsa.

– On se tuolta talosta. Kaikki on käynyt saunassa ja sit istutaan ja jammaillaan vähän ja häiritään naapureita. Ja sitten se levyn nauhoitus Hollolassa oli hienoa. Mä oon niin onnellinen, että mä tulin. Musta oikeasti tuntuu siltä, että mä uhraudun että te saatte jatkaa.