Laihtunut Kelly Rowland esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa.

Nyt Kelly Rowland on ikuistettu huomattavasti aikaisempaa hoikempana, kun hän esitteli uuden bikinivartalonsa viikonloppuna Miamissa. Kellyn hoikistuneen olemuksen takaa löytyy monien julkkisten henkilökohtainen kunto-ohjaaja Jeanette Jenkins.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Taannoin hän julkaisi myös oman dancekappaleensa nimeltä Commander (lue arvostelu), joka on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.