Opettaja teippasi äänekkään oppilaan suun kiinni – syytetään hyväksikäytöstä

Ohhoh! · Stara.fi

Opettajien keinot puuttua häiriköiviin oppilaisiin tehokkaasti ovat viime vuosina vähentyneet huomattavasti niin Suomessa kuin maailmallakin. Suomalaisissakin koululuokissa opettajia huoritellaan päivittäin ilman asianmukaisia seurauksia. Nyt eräs brittiopettaja on suivaantunut teinitytön käytökseen.

Miramarissa Floridassa koulua käyvä 13-vuotias tyttö Jazlyn Freel ei suostunut lopettamaan puhumista koulutunnin aikana opettajan useista käskyistä huolimatta, joten opettaja otti lopulta teippirullan ja teippasi tytön suun kiinni. Nyt tytön äiti Leah Freel on raivostunut opettajan toiminnasa, ja hän syyttää opettajaa tyttärensä hyväksikäytöstä. Myös tytär valittelee kohtaloaan.

– Opettaja käski minua lopettamaan puhumisen, ja sitten muutaman minuutin kuluttua aloin puhua uudelleen. Silloin hän tuli luokseni ja laittoi teippiä suuni eteen. Minun piti yskäistä, joten otin teipin pois. Sitten hän haki toisen palan teippiä ja teki sen uudelleen, Jazlyn Freel kertoi tapahtumista.

Opettaja on toistaiseksi hyllytetty kunnes asia saadaan selvitettyä.