Haluatko Petri Nygårdin videolle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustassa 19. – 20. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin ohjelmisto täydentyy ajankohtaisilla esiintyjillä. Mittavaan artistikatraaseen liittyy tuoreella Kaikki tai ei mitään -pitkäsoitollaan kultaa myynyt Petri Nygård.

Suomen googlatuimman julkkiksen titteliä kantava Nygård tekee Blockfesteillä poikkeuksellisen esiintymisen, sillä keikan aikana kuvataan rääväsuun uusi musiikkivideo. Näin ollen yleisölle tarjoutuu mahdollisuus päästä suosikkiartistin videolle.

Urheiluaiheisilla kappaleilla ratsastava ja läpimurron partaalla keikkuva helsinkiläisduo Jare & VilleGalle on puolestaan luvannut tuoda paikan päälle yllätysvierailijoita. Yhtyeen huhtikuussa julkaistavalla debyyttialbumilla Mustaa kultaa kuullaan muiden muassa Helsingin IFK:ssa kiekkoilevaa Siim Liivikiä.

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin ohjelmistoon on luvassa vielä täydennyksiä sekä kotimaisten että ulkomaisten esiintyjien osalta.

Uusimmat