Suomalainen Lassi Hurskainen on uusi YouTube-sensaatio

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa pelaava suomalainen jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen on noussut parin viime kuukauden aikana YouTube-tähdeksi uskomattomilla taidoillaan. Lukuisat amerikkalaismediat ovat noteeranneet hänen taitonsa verkossa julkaistuista videoista.

Videoilla suomalaispelaaja potkaisee jalkapallon pitkien etäisyyksien päästä muiden muassa koripallokoriin, roskakoriin ja osuu pallolla myös muihin hyvinkin pieniin liikkuviin maaleihin. Hurskainen kertoi helmikuussa YleX-kanavalle kuvanneensa ensimmäisen videon kuutena iltana. Alunperin hän ja kaveri odottivat videolle noin 500 katsojaa. Katsojia tuli kuitenkin vuorokaudessa yli 100.000.

UNC Asheville Junior -joukkueen 23-vuotias maalivahti Lassi Hurskainen on saanut suosituimmalle videolleen jo 2,5 miljoonaa katselukertaa helmikuun puolivälin jälkeen. Hänen uusi videonsa julkaistiin perjantaina ja sekin noteerattiin heti amerikkalaisissa verkkomedioissa. Toukokuussa Hurskainen saapuu Suomeen kesäksi pelaamaan Joensuun Riverballin riveissä.