Teini-ikäinen koulupoika vankeuteen prostituoitujen parituksesta

Ohhoh! · Stara.fi

Kaukoidästä on viime aikoina kuultu varsin erikoisia tuomioita seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen. Tuorein tapaus tulee Singaporesta, jossa 18-vuotias teinipoika on saanut pitkän vankeustuomion parituksesta asuttuaan kämppiksenä kolmen thaimaalaisen prostituoidun kanssa.

Opiskelijanuorukainen tuomittiin tänään maanantaina 1,5 vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, josta hän joutuu kärsimään neljä ensimmäistä kuukautta elektroninen seurantapanta jalassaan. Lisäksi hänet määrättiin tekemään 100 tuntia yhdyskuntapalvelua ja hänen vanhempiensa piti maksaa 5.000 dollarin takuusumma, jotta heidän poikansa pysyisi jatkossa kaidalla tiellä, The Straits Times uutisoi.

Oikeuden mukaan poika oli hoitanut prostituoitujen bisneksiä ja pitänyt asuntoa rakkauden ammattilaisten ja heidän asiakkaidensa tapaamispaikkana. Poika tunnusti syytteet oikeiksi viime kuussa. Hän jäi kiinni, kun asunnosta pidätettiin tammikuussa kolme thaimaalaista prostituitua. Heidän mukaansa 18-vuotias poika oli heidän sutenöörinsä.