Koiran ja emännän tunteikas kohtaaminen tuhon keskellä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Japanin liepeiltä avomereltä löydettiin vielä yksi eloonjäänyt kolme viikkoa tsunamin jälkeen. Kyseessä oli keskellä merta kelluneen omakotitalon katolla seilannut koira. Nyt tämä ihmepelastuminen on saanut jatkoa, sillä koiran omistaja on löydetty – ja kaiken lisäksi elossa.

Nyt nettivideolla nähdään kuinka urhoollinen selviytyjäkoira ja sen emäntä tapaavat toisensa viikkoja sen jälkeen, kun emäntä oli jo luopunut toivosta nähdä lemmikkiään enää koskaan elossa. Videolla nähdään kuinka koira tunnistaa rakkaansa jo kaukaa ja kuinka sekä emäntä että lemmikkikoira ovat äärimmäisen iloisia jälleennäkemisestä. Videolla nähdään myös alkuperäistä materiaalia siitä kun koira alunperin paikallistettiin merellä rojukasan mukana ajelehtivan talon katolta.

Daily Mail -lehden mukaan koiran huomasi perjantaina Japanin rannikkovartioston partioalus. Japanin television esittämässä videossa nähtiin kuinka koira liikehti levottomasti talon katolla ja katosi välillä merellä ajelehtivan talon sisätiloihin katossa olevasta reiästä. Pelastajat toivoivat löytävänsä talosta myös selviytyneitä ihmisiä, mutta tarkemmissa tutkimuksissa talosta löydettiin vain koira.