Mummu kosti näyttävästi ahneille perillisilleen

Ohhoh! · Stara.fi

Ikäihmiset stressaavat usein siitä miten heidän perillisensä tulevat mahdollisesti riitelemään perinnöstä sen jälkeen kun heistä itsestään aika jättää. Nyt amerikkalainen mummu on huomannut perillistensä riitelevän omaisuudestaan jo ennen kuin hän on edes kuollut.

Tästä syystä Bernie-niminen mummu on päättänyt kostaa perillisilleen harvinaisen näyttävästi. Hän on nimittäin päättänyt tuhlata kaikki loput rahansa lehtimainoksiin, joissa hän haukkuu perillisensä julkisesti.

– Olen lopen kyllästynyt siihen että te riitelette minun rahoistani. En ole vielä kuollut, joten tästä saatte. Minä tuhlaan rahani. Tulen julkaisemaan tämän viestin jokaisessa lehdessä jonka löydän ja jatkan sitä kunnes rahani ovat loppu. Siten voitte lopettaa riitelynne. Häpeäisitte, mainoksessa lukee.

PÄIVITYS: Staran saamien tietojen mukaan sinänsä hauska juttu ei pidä täysin paikkaansa, sillä se oli vuonna 2004 osa irlantilaisen PPA Ireland -mainostoimiston kampanjaa. Kampanjassa haluttiin korostaa lehden ja sen lukijoiden tiivistä yhteiseloa. Kampanja aiheutti aikoinaan valtavasti palautetta mainoksen julkaisseiden lehtien toimituksiin. Fiktiiviselle Bernie-hahmolle tarjottiin jopa rahalahjoituksia.