Nainen kuvasi vahingossa rajun auto-onnettomuutensa

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kännykkäkameroiden aikakaudella ihmiset tulevat tallentaneeksi huimasti sellaisia tapahtumia, joita aiemmin ei olisi koskaan saatu julkisuuteen. Nyt eräs autoa kuljettanut henkilö on tallentanut karmaisevan auto-onnettomuuden.

Kuljettaja kuvasi autonsa ratista itse – mikä olisi Suomessa nykyisin kiellettyä – tieliikennettä kännykkäkamerallaan. Kaikki näyttää olevan hyvin ja kyseessä on leppoisa ajelu moottoritiellä, kun yhtäkkiä edellä ajaneen hevoskuljetuskärryn rengas sinkoaa auton tuulilasiin suuren puuparrun.

Parru iskeytyy lasiin niin suurella voimakkuudella, että se tulee lasin läpi auton matkustamoon saakka. Videon julkaisseen henkilön mukaan kuljettaja ei loukkaantunut, joten videon voi siten katsoa hyvällä omallatunnolla. Sen perusteella kuljettajalla oli kuitenkin onnea matkassa, sillä hieman vasemmalle osuessaan parru olisi tehnyt pahaa jälkeä.