Opettaja houkutteli tyttöoppilaita sänkyyn – sai pitkän vankeustuomion

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina medioissa ympäri maailmaa on uutisoitu merkittävästi aikaisempaa useammin tapauksista, joissa koulujen opettajat ovat harrastaneet seksiä teini-ikäisten oppilaidensa kanssa. Useimmissa tapauksissa kyse on ollut naisopettajista, mutta nyt vuorossa on miesopettaja.

Manchesterissä opettajana toiminut 29-vuotias brittimies sai kuuden vuoden vankeustuomion houkuteltuaan kolme teini-ikäistä tyttöoppilastaan harrastamaan seksiä kanssaan. Tuomioistuin on nyt katsonut, että teko oli niin raju, että siitä langetettiin kuuden vuoden vankeustuomio, This Is London uutisoi.

Opettaja jäi kiinni, kun teinityttö yllätti hänet kiinni sängystä toisen teinitytön kanssa. Tämän jälkeen asia päätyi poliisin tietoon ja sitä kautta viimein myös oikeuteen. Opettaja oli harrastanut tyttöjen kanssa seksiä siitä saakka kun he olivat 14-vuotiaita. Sitä oli harrastettu asunnon lisäksi myös autohallissa, koulussa ja jumppasalissa. Kolmas tytöistä oli 16-vuotias.