Tammerfesteillä poikkeuksellisen suuri tähtikattaus: ”Nyt loppu juominen ja aletaan…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest tuo Tampereelle jälleen pienen kaupungin verran juhlijoita. Vuosittain noin 80.000 juhlijaa keräävä nelipäiväinen festivaali tarjoaa liki 200 artistia ja yhtyettä yli 20 tapahtumapaikassa. Tänään tapahtuma on julkistanut uusia tähtiesiintyjiä.

Keskustorilla nähdään keskiviikkona Paula Koivuniemen ja Sleepy Sleepersin keikkakimara. Luvassa on Paulaa ja Sleepy Sleepersiä yhdessä ja erikseen. Torstaina The Arkia lämmittelee kevään aikana kolmannen levynsä julkaiseva Lovex, jonka uutukaisingle Slave for the Glory soi parhaillaan radioissa.

Sokos Hotel Ilveksen rannassa sijaitsevan Vuolteentorin ohjelman avaavat Jukka Poika ja Fintelligens. Torstaina vuorossa on Pariisin Kevät ja Stella. Perjantain bileet takaavat Tampereen rääväsuu Petri Nygård ja Cheek. Lauantain antia tarjoavat Reckless Love ja The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen.