Typeryyden huippu: Ryöstäjä teki uskomattoman virheen – katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset ovat harvoin keskimääräistä fiksumpia. Suomessakin on nähty jopa kokonaisia televisiosarjoja, joissa on esitelty typerien rikollisten tekemiä mokia. Tuore tapaus Yhdysvalloista päätyy takuuvarmasti tällaiseen ohjelmaan.

Pohjois-Carolinan poliisi on nimittäin raportoinut tapauksesta, jossa 25-vuotias ryöstäjä jäi nopeasti kiinni harvinaisen typerän mokan takia. Aseistetusta ryöstöstä saamansa seitsemän vuoden tuomion marraskuussa suorittanut ryöstäjä oli nimittäin kaltereiden takaa päästyään teettänyt itselleen paidan, johon hän oli painattanut oman aikaisemman pidätyskuvansa ja tekstin ”Rahan tekeminen on minun juttuni”.

Jostain syystä mies otti tämän paidan viime viikon tiistaina mukaansa uudelle ryöstöretkelle ja kaiken lisäksi unohti sen rikospaikalle. Poliisin arvioiden mukaan paita putosi vahingossa ryöstäjien autosta kun he pakenivat yksityisasunnosta, josta he ryöstivät muiden muassa rahaa ja koruja. Ryöstäjä saatiin kiinni vielä samana iltana. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä The Smoking Gun.